Sleutels en sloten in Eindhoven

Wij hebben een zeer complete sleutelservice in Eindhoven tegen zeer concurrerende prijzen. Bij ons beginnen de prijzen van sleutels vanaf € 5,00. U zult dit nergens goedkoper vinden. Wij kunnen alles maken van huissleutels tot kluissleutels en transpondersleutels voor auto’s. Op alle sleutels kunt u wachten, behalve op het dupliceren van kluissleutels, als u deze ‘s ochtends brengt zijn ze aan het eind van de middag klaar. Ook voor het leveren van certificaatsleutels kunt u bij ons terecht. Een gecertificeerde sleutel moet bij de fabrikant besteld worden d.m.v. het certificaat, hier zit dus wel een levertijd aan vast. Met recht kunnen wij van Volkbelang zeggen de meest complete sleutelservice van Eindhoven te hebben. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het bij laten maken van kluissleutels.

Tubular sleutel eindhoven
dubbelbaard-kluissleutels-dupliceren-eindhoven

Transpondersleutels

Sinds 1996 zit er in elke auto een startonderbreker zodat deze alleen gestart kan worden met een transpondersleutel met de juiste codes en insnijding van het sleutel profiel. Voor het bijmaken van transpondersleutels in Eindhoven bent u bij ons op de juiste plek. Wij beschikken over moderne apparatuur om uw sleutel uit te lezen en te kopiëren op een nieuwe sleutel. Transpondersleutels van alle merken van de VAG groep (Volkswagen, Skoda, Audi en Seat) tot heden kunnen wij zonder problemen maken. Als u wilt weten of uw sleutel al te kopiëren is kunt u altijd even bellen of via deze website uw gegevens invullen. Sleutels met afstandsbediening kunnen we leveren voor al de onderstaande modellen.

Autosleutels met afstandsbediening

Naast de transpondersleutels kunnen wij ook voor de meeste merken en modellen, sleutels met afstandsbediening bijmaken (mits de auto het al heeft). Als u wilt weten of het mogelijk is, en wat de kosten zijn, dan kunt u ons altijd bellen 040 - 244 10 21of mailen. U mag natuurlijk ook langskomen. Als u een sleutel met afstandsbediening wil laten bijmaken, dan kunt u de auto bij ons in de gang zetten.

Lege sleutelbehuizingen

Bij bijna alle huidige auto’s zit een sleutel met een afstandsbediening, hiervan kunnen de knopjes wel eens kapot gaan of bijvoorbeeld het klapmechanisme van de sleutel. Ook hiervoor hebben wij de oplossing in huis: lege sleutelbehuizingen.Wij maken dan de elektronica van uw originele sleutel in een nieuwe behuizing zodat u weer een sleutel hebt die volledig functioneert. Wij kunnen ook de batterijen vervangen van uw afstandsbediening.

Sloten

Naast sleutels hebben wij ook een groot assortiment sloten in Eindhoven. U kunt bij ons terecht voor hangsloten, diskussloten, fietssloten, cilindersloten, veiligheidssloten en beslag en zijn we dealer van M&C color modulair veiligheidscilinders en kunnen we alle sleutelprofielen van hen kopiëren. De cilinders waar wij mee werken hebben een skg** keurmerk. Deze cilinders zijn ook in gelijksluitende sets te maken, dit wil zeggen dat als u meerdere deuren met dezelfde sleutel wilt kunnen openen wij dit voor u kunnen maken. Het is ook mogelijk om gecertificeerde sloten te leveren, hier zit echter wel een levertijd op.

Volksbelang is de goedkoopste in de regio Eindhoven voor Sleutels en Sloten. Bekijk ons complete aanbod ABUS hang-, fiets- en cilindersloten in de webshop

Binnenlaatservice bij buitensluiting

Wist u al dat wij een binnenlaatservice bieden die is in te schakelen wanneer u bent buitengesloten, bijvoorbeeld als u uw sleutel bent verloren? Bel hiervoor met 040 244 10 21 en u staat in no-time weer binnen.

Lees op deze pagina meer over wat Volksbelang Eindhoven voor u kan betekenen bij buitensluiting van uw woning.

Merken

Sleutel merken
Sleutel merken
Sleutel merken
Sleutel merken
Sleutel merken


Autosleutels

sleutel-dupliceermachine-eindhoven

blanco-sleutels-eindhoven

Kluissleutels-bij-laten-maken-eindhoven

dupliceren-kluissleutels-eindhoven