Vakkundige reparatie van schoen tot jas in Eindhoven

Bij Volksbelang kunt u terecht voor reparaties voor de meest uiteenlopende spullen. Wij hebben alle reparaties een zeer vakkundige reparatiedienst. De reparatiedienst van Volksbelang in Eindhoven gaat zo snel mogelijk voor u aan de slag waarbij we uiteraard gebruik maken van de beste materialen. U kunt niet alleen terecht voor reparaties aan schoenen, we repareren ook tassen, jassen en lederwaren, je kan het zo gek niet verzinnen of we doen het.
Zo doen we in Eindhoven ook reparaties aan trampolines, buiskappen van boten, boodschappenwagentjes, motorkleding, duikspullen etc. als het onder de stikmachine past dan kunnen wij het repareren.

De reparatieafdeling houdt middagpauze van 12:30 tot 13:00 uur. De winkel aan de Kloosterdreef 88a in Eindhoven blijft ondertussen wel gewoon open, en u kunt dus wel reparaties komen afgeven of ophalen. Onze reparatiedienst is niet alleen snel, maar ook de goedkoopste voor schoenreparatie en dergelijke in de regio Eindhoven.

Schoenen reinigen en poetsen

Ook kunt u bij ons uw schoenen helemaal laten reinigen en poetsen. In verband met de droogtijden van de verschillende producten kunt u hier niet op wachten, maar uw schoenen staan 2 dagen later weervoor u klaar, maar dan weer als nieuw!

Speciaal werk aan schoenen

Als u speciale verzoeken heeft voor uw schoenen, dan kunt u daarvoor ook bij Volksbelang voor terecht. Zo kunnen wij speciaal werk verrichten zoals het maken van verhogingen in het voetbed zodat uw schoen fijner loopt of om ervoor te zorgen dat deze meer ondersteuning geeft. Ook de reparatie van bergschoenen wordt bij ons, met het oog voor detail en afwerking uitgevoerd zoals u dat u van de experts kunt verwachten. Heeft u andere speciale verzoeken? Dan kunt u het beste even binnenlopen zodat wij aan de hand van de meegebrachte schoenen beslissen wat de beste optie is voor het speciaal werk aan uw schoenen.

Speciale schoenreparatie

Een paar bergschoenen krijgt het soms zwaar te verduren, lange wandeltochten met hoge temperaturen en dat alles in ruw of vochtig terrein. Dan gaat er wel eens iets stuk. Dit kan een eenvoudig haakje zijn of een complete binnenvoering waar door transpiratie en slijtage gaten in uw bergschoenen gaan zitten. Bij Volksbelang repareren wij uw bergschoenen waarna ze weer zo goed als nieuw zijn.
Soms is na een medische ingreep of door een lichamelijke oorzaak een schoenverhoging nodig. Wij maken de verhoging tussen de zool en de schoen en dat zorgt voor een grote soepelheid waardoor de voet goed kan blijven afwikkelen. Volksbelang verhoogt niet alleen de hak, maar de hele schoen, dit voorkomt rugklachten.
Schoenreparatie voor Schoenreparatie na

Schoenpoetsen

Schoenen poetsen