Damesschoenen haalt u bij Volksbelang in Eindhoven

Wij hebben een grote collectie damesschoenen voor jong en oud. Onze voeten moeten heel wat doorstaan en wanneer het niet goed met hen gaat, heeft dat gevolgen voor het hele lichaam. Wij van Volksbelang hebben de dames collectie hier op afgestemd. Daarom geldt voor alle modellen damesschoenen: Het hoge draagcomfort wordt gecombineerd met een modieus design. Doordacht ontwerp van de damesschoenen zorgt ervoor dat de schoenen comfortabel blijven, ook als ze lang worden gedragen. Ze vangen bijvoorbeeld de schokken op en beschermen zo de spieren, gewrichten, bindweefsels en beenderen. Andere functies zorgen voor een hoge luchtdoorlatendheid wat resulteert in een optimaal klimaat voor uw voeten.

Damesschoenen van topmerken

Als u schoenen bij Volksbelang in Eindhoven haalt weet u dat u kwaliteitsschoenen in huis haalt. Wij hebben voor u een collectie samengesteld waarbij we letten op design, comfort en de kwaliteit. U vindt bij ons damesschoenen van de merken:

Comfort technologie voor damesschoenen

Caprice combineert schoenmode met Wellness extra's. Het resultaat: Walking on Air -draagcomfort alsof U op lucht loopt. Caprice wil de modebewuste vrouw aanspreken, die waarde hecht aan mooie damesschoenen maar ook aan draagcomfort.  De combinatie "Mode en Wellness" is geen loze kreet maar een uitdaging voor designers om vooruitstrevende, innovatieve fabricage technieken te ontwikkelen. Caprice ontwikkeld de schoenen in eigen beheer en ze worden wereldwijd geproduceerd om een goede prijs-kwaliteit te garanderen.

Perfecte leerkwaliteit
De naam Caprice staat voor de hoogste kwaliteit in de schoenproductie. De schoenen worden uitsluitend van hoogwaardig leer gemaakt en zijn te herkennen aan het draagcomfort.

Klimaatregeling en demping
De internationaal gepatenteerde On Air-technologie is het geheim van het bijzondere comfort van Caprice schoenen. Honderden kleine luchtkamertjes in de On Air inlegzool zorgen bij iedere stap voor een betere demping en een optimale klimaatregeling.

Schokdemping in de hak
De Anti Shokk hak met pneumatische kamers en stabilisatoren zorgen voor een betere demping tijdens het lopen. De wervelkolom en gewrichten worden voelbaar ontlast.

Flexibiliteit bij het afwikkelen
De binnenzool wordt door textiel onderbroken in het afwikkel gedeelte. Deze technologie vergemakkelijkt het afwikkelen van de voet en zorgt voor een aangenaam loopcomfort.

Uitneembaar voetbed
Alle modellen van Caprice met een H-weidte hebben een uitneembaar On Air voetbed, waardoor de mogelijkheid bestaat om eventueel uw eigen steunzool in de schoen te leggen.

Geniet van het comfort van Helioform schoenen. Altijd een passende damesschoen met een uniek uitneembaar voetbed. Helioform is de uitvinder van de gemaksschoen. Denk hierbij aan verschillende breedte maten, verschillende kuitwijdtes voor de laarzen en een unieke pasvorm die bij praktisch elke voet lekker zit.

Damesschoenen

comfort  Damesschoenen