Herenschoenen Eindhoven

Als kleding de man maakt mogen een goed paar herenschoenen niet ontbreken. Voor herenschoenen in Eindhoven komt u naar Volksbelang. Hier treft u een uitgebreide collectie herenschoenen van kwaliteitsmerken. De herenschoenen komen voor in verschillende stijlen, vormen en varianten. Zo heeft Volksbelang nette herenschoenen voor een dag op kantoor, maar er zijn ook sportieve en modieuze schoenen voor vrijetijdsactiviteiten. Keuze genoeg!

Kwaliteitsmerken herenschoenen in Eindhoven

Lomer
De Lomer modellen zijn niet seizoens gebonden dus proberen we altijd alle maten op voorraad te houden. Mocht uw maat er niet tussen zitten dan zullen we proberen deze zo snel mogelijk weer te kunnen leveren. Lomer staat bekend om zijn comfort. Het zijn makkelijke en geklede schoenen waar u makkelijk ook een fikse wandeling mee kunt maken of een hele dag op kan staan.

Fluchos
Al since 1960 maakt Fluchos comfortabele herenschoenen met een ambachtelijke touch. U heeft keuze uit een uitgebreide selectie schoenen die comfort en steun biedt aan uw voeten.

Berkelmans
Berkelmans is een Nederlands merk en verkoopt klassieke en moderne herenschoenen van hoogwaardige kwaliteit.

Loake England
Loake staat voor klassieke engelse schoenen. Een mooi familiebedrijf dat al meer dan 130 jaar bestaat. Als u Loake herenschoenen in Eindhoven wilt kopen moet u bij Volksbelang zijn.

Wij voeren verder ook veiligheidsschoenen van o.a. de volgende merken:
grisport Redbrick

Herenschoenen

Herenschoenen