Kluissleutel bij laten maken in Eindhoven, óók dubbelbaard kluissleutels.

Kluissleutel bij laten maken Eindhoven.

Het laten bijmaken van een kluissleutel is een stuk complexer dan het bij laten maken van een huissleutel. Voor het dupliceren van kluissleutels zijn gespecialiseerde machines nodig, en de daarbij benodigde kunde en kennis van de slotenmaker om deze te bedienen. Elk type kluissleutel behoeft een andere insnijding en/of configuratie. Dankzij onze expertise in het dupliceren van kluissleutels kunt bij ons u een reserve- of extra kluissleutel laten bijmaken voor (bijna) elke kluis.

Kluissleutel afgebroken?

Wist je dat wij, in de meeste gevallen, ook gebroken kluissleutels kunnen dupliceren?

Dubbelbaard kluissleutels bij laten maken..

De sleutelservice van Volksbelang Eindhoven heeft óók de kennis, èn de apparatuur ion huis voor het het bij laten maken van dubbelbaard kluissleutels. Dankzij onze jarenlange ervaring en professionele apparatuur kunnen we garant staan voor het eindresultaat dat je van ons verwacht.

LET OP!!! Een kluissleutel laten bijmaken kost normaliter enkele werkdagen. Je kan dus enkele dagen niet over de kluissleutel beschikken.

Wat is een dubbelbaard kluissleutel?

Een sleutel bestaat meestal uit een speciaal vormgegeven stuk metaal. Met het draaien van de sleutel naar links of naar rechts kan het slot worden geopend of gesloten. Het deel van de sleutel dat het mechaniek van het slot bedient, noemen we de ‘baard’ in het Nederlands. Deze baard is uitgerust met bepaalde vormen of inkepingen, die in het slot passen. Een enkel slot heeft één baard, een dubbelbaardslot twee. Vandaar de term ‘dubbelbaardslot’ dus!

sleutel-dupliceermachine-eindhoven
dubbelbaard-kluissleutels-dupliceren-eindhoven

Kluissleutel gestolen of verloren?

Een kluis biedt goede bescherming tegen bijvoorbeeld diefstal en inbraak. Maar wat als de kluissleutel is kwijtgeraakt, gestolen of verloren? Een kluissleutels kunnen worden bijgemaakt aan de hand van het origineel of een goede kopie. Er wordt een duplicaat gemaakt in een geavanceerde sleutelkopieermachine.

Kluissleutels kunnen alleen worden gedupliceerd aan de hand van het originele exemplaar of een goede kopie.

Procedure voor het bij laten maken van kluissleutels.

Wat kost het bij laten maken van een kluissleutel?

Het laten bijmaken van een kluissleutel is een behoorlijk stuk duurder dan het dupliceren van een huissleutel. Dat komt vooral doordat het maken van een kluissleutel gespecialiseerder is dan dat van een normale huissleutel. Vaak zien kluissleutels er eenvoudig uit met de insnijdingen aan beide zijde, maar schijn bedriegt. Een kleine afwijking zal er al voor zorgen dat de kopie kluissleutel niet past. Zij hebben namelijk unieke vorm en afmetingen. Houd er rekening mee dat het bijmaken van een kluissleutel mogelijk is vanaf € 45,-. De prijs kan nog wel variëren per merk.

Bij laten maken van gecertificeerde en gecodeerde sleutels.

Ook voor het leveren van certificaatsleutels kan je bij ons terecht. Voor het bijmaken van gecertificeerde of gecodeerde kluissleutels heb je een pasje, code of certificaat nodig. De prijs voor het bij laten maken van een gecodeerde of gecertificeerde sleutel is vanaf € 25,- (Dit kan nog varieren door het merk, en de soort sleutel.) Op alle sleutels kan je wachten terwijl wij deze maken, behalve op het dupliceren van kluissleutels. Als je deze ‘s ochtends langsbrengt, dan zijn ze aan het eind van de middag klaar. Een gecertificeerde kluissleutel moet echter bij de fabrikant besteld worden d.m.v. het certificaat, hier zit dus wel een levertijd aan vast. Met recht kunnen wij van Volkbelang zeggen de meest complete (kluis)sleutelservice van Eindhoven te hebben.

Kluissleutel bij laten maken Volksbelang

Weet je niet zeker of een kluissleutel gedupliceerd kan worden?

Als je nog vragen hebt, of er niet zeker van bent of jouw kluissleutel bijgemaakt kan worden, neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 040 244 10 21

Tips om je kluissleutel(s) niet kwijt te raken

  • Een kluis is een veilige plek om waardevolle spullen op te bergen, maar zonder doordacht sleutelbeheer, bestaat het risico dat je zelf ook de toegang tot je waardevolle eigendommen kwijtraakt. Bedenk vooraf dus goed na over waar je de kluissleutel en eventuele reservesleutels bewaart.
  • Kies een doordachte maar makkelijk toegankelijke verstopplek in huis om de kluissleutel op te bergen als je deze liever niet op je draagt.
  • Bewaar de (reserve)sleutels nooit in een lade of kastje in de buurt van de kluis. Een reservesleutel kan je het beste in bewaring geven aan een vertrouwd persoon. Zo kan, en zal je nooit al je kluissleutels tegelijk verliezen.
  • Hang je kluissleutel niet aan je sleutelbos! Zeker niet als je de gewoonte hebt om je sleutelbos gewoon ergens neer te leggen. Buiten het risico dat je een sleutelbos kunt verliezen, zullen inbrekers als eerste uitkijken naar sleutels die in het zicht liggen.