Zakmessen van Victorinox (Original Swiss Army knife) bij Volksbelang Eindhoven

Victorinox levert al sinds 1891 zakmessen aan het Zwitserse leger, maar zijn vandaag de dag ook gewoon te koop bij Volksbelang in Eindhoven. Het iconische platte model met de ronde hoeken wat het Duitse bedrijf al sinds 1961 fabriceert is het inmiddels iconische originele Zwitserse legermes zoals je dat nu ook nog bij Volksbelang in de zaak tegenkomt. Het beroemde logo van een kruis in een schild vind je al sinds 1909 terug op het heft. De collectie modellen en uitvoeringen zijn door de jaren heen wel doorgegroeid en de vormgeving van de messen is met de tijd meegegaan. Dit zie je vooral terug in de diverse kleurrijke heften maar ook in de materiaalkeuze. Zo zijn er prachtige houten heften bijgekomen maar ook diverse oppervlakte-structuren. Kies welke uitvoering het beste aansluit bij uw wens en u heeft een mes voor het leven.

De Victorinox zakmessen collectie van Volksbelang Eindhoven

De Victorinox zakmessen uit het assortiment bij Volksbelang Eindhoven zijn nuttige multifunctionele instrumenten voor het dagelijks leven en zijn in veel afmetingen verkrijgbaar. Of je nu de stad, de oceaan, de bergen of uw tuin wilt verkennen, het Zwitsers legermes van Victorinox is de ideale metgezel waar u altijd op kunt rekenen. Zelfs astronauten van de NASA hebben een Victorinox zakmes in hun standaardset zitten.

Victorinox messen voor gebruik in de keuken

Door de jaren heen is het Victorinox assortiment zakmessen sterk uitgebreid met diverse andere soorten messen waaronder ook vlijmscherpe keukenmessen. Keukenmessen van Victorinox, en dan met name de schilmesjes en tomatenmesjes, zijn zeer voordelig in aanschaf, vooral als je de levensduur en scherpte ervan vergelijkt met keukenmessen van derden in dezelfde prijsklasse. Buiten Victorinox zakmessen, onze schoenen, schoenreparatie en sleutelservice om hebben wij nog een aantal andere producten. Zoals een zeer uitgebreide keuze aan inlegzooltjes en (leer) onderhoudsartikelen. Kijk voor meer informatie over deze artikelen op deze pagina, bel 040 - 244 10 21 of kom eens langs in onze winkel aan de Kloosterdreef 88a in Eindhoven Woensel.

Wij hopen u snel te mogen begroeten.

Victorinox zakmessen en keukenmessen